Една история за раздрънкан автобус и рок представя съдия Иван Стоилов

Първият роман на роденият в Димитровград съдия Иван Стоилов „Екстрийм – една рокаджийска история с автобус“ ще бъде представен в Клуба на дейците на културата. Събитието ще е започне от 18.30 часа на 9 декември и ще бъде със специалното участие на рок група „Вижън“, ще подгрява литературният критик Недялко Бакалов.

Един роман за свободата – естествена среда и стремеж на всеки рокаджия, за пътуването, за това как три дни, прекарани в един автобус могат да създадат едно микрообщество, което изживява своите революции и пропадания, конфликти и любови, но изчезва завинаги след края на пътуването.

Иван Стоилов е роден през 1971 г. в Димитровград. Той е юрист по образование, работил е като журналист и следовател. Понастоящем правораздава като съдия.

„Екстрийм – една рокаджийска история с автобус“ е първият роман на Иван, роден от страстта му към рок музиката, свободата на духа и дългите пътища. Книгата е отличена със специалната награда на Литературен конкурс „Развитие“ и представя една свежа, автентична, мощно зареждаща история от 90-те години, когато млади хора пътуват с раздрънкан автобус за рок концерт в Будапеща. Всеки от героите носи собствена история, сякаш навита на лента от касетка, объркала се с лентите на останалите. И всичко е екстремно. И съвсем естествено. И напълно истинско.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини