Леа Сейду се завръща в новия Бонд

Дългоочакваният Бонд 25 ще излезе по кината в навечерието на Свети Валентин през 2020 г. Засега не знаем нищо за него, освен че Кари Фукунага ще е режисьор, а Даниел Крейг ще се завърне за последен път като най-прочутия шпионин в историята на киното. Но как си представяте Бонд без постоянните му спътници – М, Кю и Мънипени?

Фукунага сподели, че звездите от „Спектър“ Ралф Файнс, Бен Уишоу и Наоми Харис ще се завърнат отново в своите роли. Но изненадата е, че към тях ще се присъедини Леа Сейду. Френската звезда отново ще играе доктор Маделин Суон, която се влюби в Бонд, въпреки че е дъщеря на един от неговите върли врагове. 

Рядко се случва момичетата на неустоимия агент да се завръщат отново на екрана. Единственото изключение досега е актрисата Мод Адамс, участвала в „Мъжът със златния пистолет“ и „Октопуси“. Явно завръщането на Сейду е продиктувано от развитието на отношенията между нейната героиня и Бонд. Дали на финала няма да видим и истинска сватба? С оглед датата на премиерата нищо чудно.

Наистина премиерата през февруари е нетипична за Бонд филм. Всички хитове през последните години винаги излизаха през есента, но сега датата бе променена заради оттеглянето на Дани Бойл.
 

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини