Галаксико се завърна с множество награди от Сърбия

Изображение 1 от 2

    Танцьорите от Общински център за танцово изкуство ,,ГАЛАКСИКО“ се включиха в танцова надпревара в гр. Върнячка баня, Република Сърбия на 08-09 Декември 2018г., съобщи художественият му ръководител Тихомир Митев.

    С изключително голяма концентрация и устрем за успех, танцьорите от ОЦТИ,,Галаксико" представиха 70 състезателни танца и грабнаха множество награди и отличия.

    Димитровградските танцови таланти се завръщат с много медали и отличия, сред тях големи и специални награди от Гала шоуто, където се избират най-добрите танцови изпълнения от целия танцов конкурс.

    Парис Кирилова спечели голямата награда за най-добро солово изпълнение, а дуетната й партньорка - Антоана Стефанова, която също бе в надпреварата за най-добро солово изпълнение, грабна заедно с Парис голямата награда за най-добър дует с танца ,,Амазонки“.
    Малкият и порастващ танцьор Гебриел Делчев също спечели много медали и получи специална награда за високи отличия и постижения през годините си за млад и бързо развиващ се танцьор.

    Хореографът и художествен ръководител на Галаксико - Тихомир Митев, получи Гран При за хореографиите си на танцовите изпълнения на Галаксико.

    Тази събота танцьорите ще гостуват в последното за тази година предаване на Ася в страната на талантите в пловдивската телевизия. Ще имате възможност да го гледате и през интернет. В предаването ще се представи на зрителите цялостното представяне за тази година на балета, а също така ще се покажат и много неща от миналото творческо и незабравимо време на танцьорите до постигането и натрупването на редица успехи извън страната и в България.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини