Акценти по Eurochannel през януари

През януари, Евроченъл започва годината с невероятна селекция от eвропейски филми и ТВ серии. От всички кътчета на контитнента, най-великите актьори и режисьори се срещат на нашия екран, за да ни подарят незабравими емоции и майсторски изпълнения. Започнете 2019 година в компанияа на най-добрите европейски артисти..най-доброто от Европа е по Eurochannel.

ЕВРОКИНО:
През този месец, Eurochannel ви представя премиерата на ТЪМНИ СТРАСТИ, невероятен италиански трилър за тъмната страна на нощния живот на Рим. Сюжетът следва полицейски инспектор, който разследва убийството на елитна компаньонка. Разследването ще го доведе до един мрачен свят на разврат и корупция, в който неусетно той ще увлече и красивата си приятелка.

ЕВРОСЕРИИ:
През този месец ще видим изключителния финал на първия сезон на ПЪЛНО РАЗКРИВАНЕ и първия епизод от новия сезон на сериала. Всички тайни ще бъдат разкрити, но фамилия Феранте няма да има закрила от силите, които искат да ги унищожат.

Последно, но не по значение, зрителите ще се насладят на новите епизоди на МАФИЯ ПОД ПРИКРИТИЕ, награждаваният италиански сериал продължава с приключенията на Марко Соло и с неговите опити да запази самоличността си в назначението под прикритие в най-опасната мафиотска фамилия. Същевременно се опитва да спаси душата си от вина и угризения от престъпленията, които е принуден да извършва

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини