27 °C

Онлайн система проверява за плагиатство текстове

Мина времето, когато студент можеше да препише оттук-оттам по нещо и да сглоби успешно есе или курсова работа. Няма нищо лошо в цитирането и позоваването на подходящи източници, но повечето институции приемат, че това не може да е над 10% от текста. Ако изскате да се реализирате в света на мислещите хора, трябва да наистина да имате собствена мисъл и да я изразявате със собствени думи. Защото изкуственият интелект разпознава всичко останало. И го прави независимо, че може да е преписан чуждоезичен автор.

Системата за проверка за плагиатство преглежа над 14 трилиона интернет страници, статии, книги, и периодични издания, за да ви помогне да засечете евентуално плагиатство в документите ви. С plag.bg могат да бъдат проверени до 1000 страници. Припозната е като национална система за проверка за плагиатство в 3 държави.

Използва изключително точен алгоритъм за засичане и сигурна SSL технология за сърфиране. 

Когато проверите документа си на plag.bg, получавате няколко резултата

Проверката за сходства. Този резултат показва колко сходства има в документа.

Риск от плагиатство. Колкото повече сходства бъдат отчетени, толкова по-голям е рискът от плагиатство. Отчита риска от плагиатство с 94% точност. 

Перифразиране. Предупреждава за броя на перифрази в документа ви. Честото перифразиране може да сигнализира за плагиатство. 

Неправилно цитиране. Показва колко неправилни цитати има в документа. Въпреки че използването на цитати е приемливо, те не трябва да представляват по-голямата част от него. Препоръчва се проверка и на източника на всеки използван цитат, за да се избегне рискът от плагиатство.

Съвпадения. Този резултат показва броя на “съвпадащите” части в документа ви.

Онлайн виждате оцветени в различни цветове проблемните пасажи и имате възможност да подобрите текста си.

Системата работи и с интитуции. И разбира се става немислимо научна публикация да препише или перефразира друга или части от нея.

Клиенти в над 90 държави по света използват plag.bg, сред които САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Литва, Латвия и др.

Plag.bg е основана през 2011. Тя е собственост на LLC ACVK, базирана във Вилнюс, Литва - компания, предоставяща текстово-насочени услуги, най-вече свързани с откриване на съвпадения и проверка уникалността на текста. 
Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Екипът на Asenovgrad.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"

Във формата се използва анти-бот защитата на Google reCAPTCHA.

Хороскоп за 18.07.2019

Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби
Моля, изберете зодия
Последни новини