Синът на Румен Радев замесен в побой пред заведение

Инцидент пред столично заведение изяснява полицията. В петък вечерта след скандал в него започнал бой между две компании, разкрива бТВ.

По неофициална информация от МВР, там е бил и синът на президента Румен Радев.

Обстоятелствата около сбиването и участниците в него все още се установяват.

От президентството засега няма коментар.

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ва
    Ваня
    27 -12
    11:16, 7 яну 2019
    Обстоятелствата не са изяснени и бързате да публикувате. Да не стане като първия път,момчето е стояло на оградата на училището, в двора на което се биели две момчета. Но нали трябва да се плюе по президента. Май повечето от медиите са впрегнати в това, та дори и в официалните новини съобщиха.
  • 2
    Ян
    Янков
    25 -8
    11:46, 7 яну 2019
    Браво Ваня
    Не е нужно човек да е политически ангажиран, за да прецени, че 85% от медиите изпълняват политическа поръчка на Цветан Цветанов. Ясно е на всички, че тази кампания по "оризиляването" на президентската институция е директна поръчка от Сивият кардинал. След като накараха С.Трифонов да се изключи сам, от евентоален политически проект, единственият ,който може да застраши безметежният и вечен мандат на ГЕРБ, е настоящият президент.
    Честит имен ден, живи и здрави да са ни всички именници!
    Хубав празник
  • 3
    Преди години потулиха случай на побой над петокласник в столично училище, в който побой беше замесен отново синът на настоящият пРезидент, към онова време генерал от ВВС. Така че, или не му върви на това момче, или все е на неправилното место по неправилното време, или се чувства недосегаем и над закона, или такова възпитание е получил от баща си и майка си.
  • 4
    Ва
    Ваня
    9 -3
    13:20, 7 яну 2019
    Речен моряк.....това, което теърдите, не е верно. Миналата година съобщиха фалшива новина във фейсбук.Тогава Румен Радев беше вече президент. След това официално съобщиха, че е седял на оградата на училището. Направете си справка.Не си измисляйте съчинения.
  • 5
    Ваня, са видим фактите и твърденията на неговите съученици: "Това не е първият случай, когато синът на президента от първия му брак се замесва в масов бой. През 2017 г. 15-годишният тогава Георги и група негови съученици седмокласници нахлуха в класна стая в столичното 38 СОУ „Васил Априлов“ и набиха петокласник.

    Случаят с „президентчето“, прозвището на Георги в училището, бе покрит от ръководството на школото.

    „Той много лесно се пали, много е агресивен. Повечето пъти, когато се случи да ме удари, е в час по физическо. На волейбол топката се удря в стената и след това в него и той почва да се заяжда с мен, все едно аз съм го ударил”, разказва Александър Тагамлитски за сина на президента пред Нова ТВ. Оказва се, че той е част от група агресивни момчета, които често тормозят другите деца. Тогава от прессекретариата на държавния глава обясняват, че „синът на президента не е участвал в подобен инцидент”. Ваня, ако сте трол или някаква роднина на пРезидента - ОК, разбирам ви, но ако сте почтен човек, не си струва да се залагате на амбразурата!
  • 6
    Ва
    Ваня
    3 -2
    14:40, 7 яну 2019
    Не съм роднина на президента, но съм горда,че имаме такъв президент!
  • 7
    Ва
    Ванко 3
    1 -1
    17:55, 7 яну 2019
    Радев е вероятно отличен пилот ама като президент е кръгла червена НУЛА .
Последни новини