КАТ инспектира околовръстното, пускат го днес

    Инспектори от КАТ обходиха околовръстния път на Хасково, за да преценят дали вече може да се пусне движението след ремонта му.

    Автомобилният поток да бъде пропуснат още днес по близо три километровото трасе. В следобедните часове ще са последните огледи на терена.

    В момента товарните камиони и автобусите минават през града- по Кърджалийска и през бул“ Илинден“, което в час пик създава задръствания.

    Реновирането на околовръстното шосе на Хасково трябваше да бъде завършено още през септември, срокът за приключване беше удължен до края на ноември от строителната фирма-изпълнител на проекта-хасковската АБ"АД". Като причина за проточването бяха посочени изискванията на Пътна полиция за маркировките и знаците по трасето и прецизирането на местоположенията им.

    От КАТ вече правят няколко огледа на приключенrият, според строителната фирма и Областното пътно управление ремонт. Очакванията са днес да е последният от тях преди движението около града да бъде отпушено отновор към 15 часа.

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      12
      123
      4 0
      14:42, 11 яну 2019
      най - после :D :D
    • 2
      +-
      +-
      1 -2
      15:01, 11 яну 2019
      Хубава новина, ама Хасково НЕТ, какво е това нещо КАТ?!
      Журналисти сте, а назовавате нещата като прадядо ми от село!
    • 3
      А
      А
      4 0
      16:55, 11 яну 2019
      детелината към Узунджово кога ще я довършат?Няма мантинели,а моста се залежда и някой ще излезе от пътя.Освен това след 5-тия км към Подкрепа има остатъци от дърветата,които рязаха през лятото и вятъра ги е издухал към пътя.
    • 4
      Аб
      Аб
      0 0
      07:08, 12 яну 2019
      КАТ да Видят пътя за Симеоновград. Пропаднал няма маркировка и на много места има дупки. На разклона за с. Воден липсват знаци
    • 5
      А7
      А7
      0 0
      18:04, 13 яну 2019
      Пътят за Узунджово е опасен. Пропаднал е от двете страни на шосето, пълен с дупки и неравности още от времето на строежа на Магистрала Марица, когато тежките камиони го съсипаха безмилостно и безотговорно Отговорните институции да се самосезират, а не само да се чудят какви глупави начини за купуване на винетки да измислят. Много от хората, които се нуждаят от винетки нямат интернет на село. Как да си купят тогава, за да довърша дата с колата до града. Абсурди, абсурди още колко ...
    • 6
      А7
      А7
      0 0
      18:07, 13 яну 2019
      Пътят за Узунджово е опасен. Пропаднал е от двете страни на шосето, пълен с дупки и неравности още от времето на строежа на Магистрала Марица, когато тежките камиони го съсипаха безмилостно и безотговорно. Отговорните институции да се самосезират, а не само да се чудят какви глупави начини за купуване на винетки да измислят. Много от хората, които се нуждаят от винетки нямат интернет на село. Как да си купят тогава, за да отидат с колата до града. Абсурди, абсурди още колко ...
    Последни новини