Huawei представи P Smart 2019 на родна територия. Цената му е убиец

Българският клон на Huawei показа пред родна публика новия си смартфон представител от средна класа – P Smart 2019. Всъщност може би трябва да поставим определението средна в кавички, предвид факта, че предлаганите софтуерни и хардуерни характеристики се доближават до тези на флагмански модел. Цената за щастие на потребителите, които търсят да получат максимално качество срещу своите финикийски знаци, си остава на телефон от среден клас. В чисто PR аспект Huawei обяви, че ще разчита адски силно и на родни инфлуенсъри, които да представят пред нова и алтернативна аудитория свежата слушалка на компанията.

Ние можем да допълним, че можете да очаквате нашето ревю в обозримо бъдеще, а преди това с няколко думи ще опишем хардуера на устройството. Таргет групата на последното прочее е младежката аудитория.

Дизайнът има сходства с флагманските модели на Huawei от серията P20 и спокойно може да мине и за продукт от висок клас. Устройството използва капков прорез, който по наше мнение е по-симпатично изглеждащият избор спрямо „издялания с теслата“ негов побратим. Дисплеят е 6. 21-инчов Full HD + (2340 x 1080), а рамките са приятно минималистични.

Процесорът също е впечатляващ – Kirin 710, като към него трябва да прибавим 3 GB рам памет и 64 GB за съхранение на данни (снимки, видеа, документи и т. н. ).

P Smart 2019 идва директно с Android 9 Pie (и типичния за компанията EMUI 9. 0 слой отгоре), а по думите на Huawei можем да очакваме значителни оптимизации, свързани с паметта на устройството благодарение и на новия Android. Смартфонът ще включва още всички AI-базирани услуги, които са налични при телефоните на компанията от висок клас. Изкуственият интелект ще спомага за заснемането на по-качествени снимки и ще следи за навиците на потребителите, оптимизирайки максимално цялостната работа с телефона.

Що се отнася до камерата, то и там имаме страхотни характеристики за устройство от среден клас – двойна 13+2-мегапикселова камера и 8-мегапикселова селфи камера. Батерията е с мощност 3400 mAh и ще се зарежда с до 22 процента по-бързо спрямо предшественика на P Smart 2019.

Aха, щяхме да пропуснем – P Smart 2019 предлага и вход за слушалки, използващи стандартния 3. 5-милиметров формат. Сигурни сме, че множество потребители ще останат доволни от този факт.

Единственият по-странен хардуерен избор на Huawei е свързан с използвания microUSB порт за зареждане и прехвърляне на информация, когато към днешна дата почти всички нови устройства от среден и висок клас използват USB Type-C.

Както отбелязваме в заглавието, най-впечатляващият елемент на смартфона е неговата цена. За всичко, което предлага Huawei P Smart 2019, исканите на родна територия 459 лева са впечатляващо постижение. Българското подразделение на компанията не пропусна да допълни, че цената, на която може да бъде закупен смартфонът от родните оператори, може да бъде дори и още по-ниска.

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини