Варна Рок Фест - събитието на лято 2019

Запазете датите от 16 до 18 август за рок събитието на лято 2019 – Варна Рок Фест. Тридневният фестивал е на промо цена от 70лв. до 23 януари и обещава незабравимо рок преживяване с любими банди и новоизгряващи звезди на сцените на Порт Варна. 

През август 2019 Варна ще е столица на рока с тридневния фестивал Варна Рок Фест. Порт Варна ще събере класици и нови звезди на рока, като сред потвърдилите групи са Sonata Arctica, Drive Your Life, Krossfire, SEVI, Velian, победители от рок конкурсите на 2019 и много други.

Окончателният line-up ще бъде потвърден до края на февруари 2019. 

Финландците от Sonata Arctica са първият потвърдил хедлайнер на фестивала. Бандата има девет студийни албума зад гърба си, а сега им предстои вълнуващо европейско турне с акостиране и на порт Варна.

Град Варна ще е представен в официалната програма с няколко банди, една от които Drive Your Life.

Освен големи, известни имена, Варна Рок 2019 ще има честта да представи и новооткрити звезди и нешлифовани диаманти, с обещаващо рок бъдеще, заслужили мястото си във фестивала с одобрението на публиката и представянето си в различни музикални конкурси и събития.

По време на първия ден от фестивала ще може да чуете победителите от конкурса на бар Rock n’ Rolla за млади рок групи – NEXT ROCK STAR. Третия ден на Варна Рок 2019 ще открият победителите от конкурса в гр. Добрич за ученическа рок група. 

Цени на билетите: до 23 януари – 70 лв, до 28 февруари – 100 лв.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини