Графа, Любо Киров и Орлин Павлов - Приятели завинаги (видео)

Чудесното трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов отново се събира, за да подкрепи добра кауза. Току-що излезе видеото на песента им "Приятели завинаги".

Графа е автор на музиката и аранжимента. От години той е посланник на добра воля на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента пишат двамата с Любо Киров. Ппроект се родил наистина от голямо приятелство, "През годините се доказахме не само в музиката, но и в най-важните човешки моменти помежду си, което за мен е по-важния успех",  разказва Любо.

Графа допълва: “Изключителна рядкост е трима артисти в шоубизнеса да останат приятели. Това ни вдъхнови за текста на песeнта”.

Видеото е на Люси Иларионов и заедно с красивите кадри от България, разказва история за трима приятели ученици, преплетена с комични ситуации и препятствия, преди Графа, Любо и Орлин да стигнат на време за общия си концерт

Текстът към видеоклипа в YouTube приканва за подкрепа за работата на УНИЦЕФ за по-добър живот за всяко дете със SMS с цифра 5 на номер 1021 или на https://dari.unicef.bg/.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини