BOND с грандиозни концерти в София и Пловдив

Най-успешният струнен квартет в историята на музиката, световният феномен BOND, ще изнесе два грандиозни концерта в България през март по случай 20-годишния си юбилей на сцената. Таня Дейвис, Еос Чатър, Елспет Хенсън и Гай-И Уестерхоф, които пристигат у нас по покана на ZAPP Entertainment, ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина, в който е събрано всичко най-добро от великолепното им творчество.

Първата спирка от мини турнето на сексапилните музикантки, реализирали многомилионни продажби, ще е в София на 26 март, в зала 1 на НДК от 20:00 ч. Ден по-късно, на 27 март, талантливите красавици ще зарадват и жителите на Европейската столица на културата Пловдив в комплекс С.И.Л.А. от 19:00 ч.

Името BOND не се нуждае от представяне. От създаването си групата привлича огромно внимание, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика и се превръща в емблема на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена. Момичетата могат да се похвалят със зашеметяващите 56 платинени и 15 златни диска в световен мащаб, а турнетата с напълно изкупени зали не биха могли да се преброят.

Билети за концерта на BOND в Пловдив на 27 март вече могат да се открият на касата пред Общината, Туристически център (пл. Римски стадион) и касата на Античен театър.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини