Хитовото ужасно смешно шоу „Наставникът“ тръгва по VIASAT EXPLORE

Хитовата ТВ игра „Наставникът" (Taskmaster) стартира по VIASAT EXPLORE ексклузивно от петък, 15 февруари, в 22:45.

Водещ е номинираният за BAFTA британски актьор Грег Дейвис, а негов вещ помощник и създател на шоуто е номинираният за Единбургска комедийна награда Фостър Алекс Хорн.

Наставникът и комедиен титан Грег Дейвис поставя серия от изумителни задачи на пет изпълнени с ентусиазъм комедианти – Розин Конати, Тим Кей, Ромеш Ранганатан, Франк Скиниър и Джош Уедикомби, като ги кара да се състезават. Дали ще им се наложи да рисуват кон, докато го яздят, да напълнят черупка от яйце със сълзи или да „дадат пет" на 55-годишен човек, едно е сигурно: тези комедианти никога не са били по-състезателно настроени!

Това е много повече от тест на уменията, ума и изобретателността им. Те рискуват не само репутацията си, защото за да участват, трябва да заложат и нещо лично – може да е ценно произведение на изкуството, любима дреха или дори годежен пръстен.

Всеки изпълнява задачите самостоятелно, под зоркия поглед на Алекс, който ги приканва да използват находчивостта, хитрината и хъса си за победа. Боричканията са насърчавани, нечистите тактики – награждавани, а неуспешните опити получават присмех в най-безмилостното и безумно шоу по телевизията!

В момента, в който се изправят пред Наставника, който ще оцени усилията им, никой от тях не знае как се е справил, и по-важно – няма идея как другите са се представили. Ето тук те трябва да се опитат да убедят Наставника да възнагради опита им. Резултатите понякога подлежат на дискусия, но думата на Наставника винаги е окончателна. А щом личните им вещи са заложени, те имат всички нужни причини да се състезават за тях. Особено за достойнството си. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини