Салма Хайек, Джеси Айзенбърг, Александър Скарсгард и оптичният кабел (трейлър)

Изображение 1 от 2

    Салма Хайек е с посребрени коси в трилъра "Проектът Колибри". Американско-британско-канадският филм със сценарист и режисьор Ким Нгуен е съвременен епос за оптичния кабел, милисекундите и сбъдването на мечтите.

    Джеси Айзенбърг и Александър Скарсгард са в ролите на двама братовчеди от Ню Йорк, които тръгват след отколешната си мечта. Те искат да прекарат оптичен кабел от Ню Джърси до Канзас.

    Нашият все по-цифров свят има безмилостна страна, а Винсънт (Джеси Айзенберг) и Антон (Александър Скарсгард) са в игра, където победата се измерва в милисекунди. Техният оптичен кабел между Канзас и Ню Джърси трябва да е права линия и да донесе милиони. Но нищо не е просто за това дуо. Антон е мозъкът, Винсънт - енергичният, и всичко около тях е постоянно на ръба. 

    Във филма участват още Сара Голдбърг, Ана Магуайър, Франк Шорпион, Йохан Хелденбърг, Куаси Сонгуи и Айша Иса. Световната му премиера бе на Международния филмов фестивал в Торонто на 8 септември 2018 г. Той ще бъде пуснат в САЩ на 15 март 2019 г.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини