Полицията заварди Кирково,хващат нарушители в Момчилград

21 заведения, 58 автомобила и 76 лица били проверени в специализирана операция на територията на РУ-Кирково в неделя за осигуряване на добър обществен ред, контрол по безопасността на движение и установяване на малолетни и непълнолетни след определения час. Констатирани са 12 нарушения, за които са съставени 3 акта и 9 фиша по ЗДвП.
Бързо производство е образувано в РУ-Момчилград за управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол. Малко след 23 часа в събота на ул.“Гюмюрджинска“ в града бил спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от 43-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,01 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ. Водачът е задържан в полицейското управление за срок до 24 часа. Работата по случая продължава разследващ полицай.
Незаконен превоз на животни са установили полицаи от РУ-Момчилград в хода на специализирана операция за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността в малките и отдалечени населени места. Около 15 часа в петък на ул.“Тракия“ в града за проверка бил спрян товарен „Мерцедес“ с 37-годишен водач. Шофьорът превозвал 8 телета, за които не представил необходимите разрешителни документи. Служител на Областната дирекция по безопасност на храните съставил акт по Закона за ветеринарномедицинската дейност.  
Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини