Община Първомай има нов сайт

Община Първомай има нов сайт. Основната информация е организирана в 4 секции „Администрация“, „Информация и услуги“, „Общински съвет“ и „За общината“.

Най-голямото достойнство на новия сайт е наличието на услуга за електронно подаване на сигнали и предложения -  ОбА  в секцията на администрацията – „Информация и услуги“, а другата  към  ОбС и е в съответния раздел.

По електронен път вече може да бъде направена деловодна справка или да се запише час за среща с кмет или представител на администрацията в приемен ден.

За съжаление отново липсва възможността да бъде споделена обява, така както вече може да бъде направено с новинит, макар да липсват бутони за публикуване във фейсбук или на друго място в интрнет пространството.

Очевидно е, че сайтът предстои да бъде доразвит и попълнен, но е факт, че достъпът до информация е по-лесен.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    Гл
    Гласът на Хората
    5 -4
    08:39, 18 фев 2019
    Рубриката "Гласът на Хората" поздравява общината за новия сайт.

    Напоследък, към Гласът на Хората беше адресирана реторика, изумителна с лъхащата от нея ненавист – едно изречение от 10 думи, 6 от които – обидни. Гласът на Хората категорично разграничава всички хора от подобен стил на говорене. Рубриката няма за цел да засегне когото и да е било, да преброи заупокойните молитви, в това число и за кучета, или да наложи лични пристрастия. Най-малкото, нищо от гореизброеното не би променило злощастния бит на хората. Рубриката „Гласът на Хората“ изказва недоизказаното, изчиства недомлъвките, оповестява хорските проблеми, които, според някой, трябва да бъдат старателно прикривани. Гласът на Хората, за разлика от другите изказващи се, няма и не гони никакъв финансов интерес, което от своя страна е най-сигурния критерии за достоверност.
  • 2
    Пи
    ПИТАГОР
    9 -4
    10:38, 18 фев 2019
    Гласът на хората ни гони никакъв интирес гласът на хората гони михаля с някакви марксистко-ленинистки упорни точки и други разни фантасмагорични хипотези, тези и теории облъчващи достатъчно облъчените хора на убщината. Гласът на хората може би открил за пръв път виртуалното пространство се стреми да утрови съзнанието на пърумайци с притнециите чи изказва сичку тува което е в кратуните на пърумайци един вид гувори вместу нас куето е убидно. Гласът на хората е един комунистически глас роден в некое пионерско клубче и жилаещо да надвика всички убачи гласът на хората ни е наясну чи на хората ни им харесва някой да изказва хорските недоизказани думи мисли и фантасмагории. Така гласът на хората иска хората да заспят и да засънуват комунистичското бъдеще и да пропуснат тъй важните за пърумай избуре на които пак ще се избере ангу.
  • 3
    Лу
    Лудото Коле
    5 -3
    11:29, 18 фев 2019
    до Гласът на хората.

    Абе маймун ти на кви наркотици си? Кажи с кво са друсаш, ба?
    Син камък ли смъркаш или копроцин?
    Ако имаше държава такива ненормалници като тебе щяха да ги прибират и да ги лекуват.
  • 4
    Гл
    Гласът на Хората
    5 -2
    11:51, 18 фев 2019
    По време на социализма имаше само един работодател - държавата, хората бяха работници, липсваше конкуренция. Тази система фалира. Капитализмът даде възможност и на хората да станат работодатели, по-големи или по-малки, в някой случаи - единствено на себе си. Налице е конкуренция, не всички работодатели мигат да се похвалят с просперитет, не всички работници са бедни. Монетарната матрица е вид капитализъм, при който личният интерес е пропил във всеки един аспект от съществуването на хората, включително бита. Преходът към монетарна матрица е почти извършен, макар и не-оповестен официално. Илюзия е да се счита, че финансовата рамка може да се промени в посока социализъм, т.е., каквато я виждате в момента, такава ще остане. Бледите копия на оригинала опитват да внушат, че ако те, а не другите, разпределят парите от хазната, хората ще станат по-богати. Това изобщо не е вярно. Хората могат да заживеят по-сносно, ако спазват много строга финансова дисциплина, т.е., внимават за какво харчат и децата им се квалифицират до степен, позволяваща им да бъдат трудово ангажирани - като работници, а защо не и работодатели. Последното, хората да станат работодатели, е по-лесно в условията на развиващ се пазар. При утвърден такъв е трудно.
    Гласът на Хората говори от името на хората, но е добре никой да не опитва да говори от името на Гласът на Хората.
  • 5
    Гл
    Гласът на Хората
    2 -2
    11:55, 18 фев 2019
    Гласът на Хората не желае да разпределя парите на хората и не използва шаблони и клишета за да се докопа до това.
  • 6
    Ед
    Един от хората
    4 -4
    12:58, 18 фев 2019
    " Гласът на хората " да Ви попитам :Знаете ли кое е рубрика? Когато Бог е създал живот на земята е определил че хората ще имат лична собственост.Закодирал го е в мозъка на човек.Толкова е простичко и елементарно. Никакви нищо не говорещи тъпи разсъждения няма да ви свършат работа.Открай време във вашите партийни школи ви учеха да говорите много, без да казвате нищо.В това сте майстори.Като подкрепа на моите думи посочвам ПРОВАЛЕНАТА ВИ политико икономическа система.А това което е в момента у нас е остатъци от нея.То няма нищо общо с пазарната система в останалитературата държави в ЕС.Включително и бившите останали от соц.лагера.
  • 7
    Пи
    ПИТАГОР
    4 -3
    13:09, 18 фев 2019
    Нимойте са зафатайте с гласа на хората ва явну някой има гласуве в главата и са опитва да говори от тяхно име. Всичко изписано в т.нар. Рубрика е олицитворение на българската прустутия с некви думички коиту да съ харесат на изтерзаните пърумайци някой койту е пручел нещу ама ни гу е разбрал се стреми да бъде гласът на хората. Тува се слуша в българия веке 75 гудини некви пруроци къту тоя ни чертаят светлото бъдеще убачи той винаги е някъде там. Ве трябва да знаите че истинската българия с истинските българи е умряла точну на 09.09.1944 гудина. Ут там на татък ни ръководят гасовете на уфчарите на неграмотниците къде с бой къде със сръбска музика къде с онува другото. И генуфонда ни съ промени станахми идиети търпяхме комунягите къту тоя глас после пак ги търпяхме и сига некви генетичну увредени гласуве ни се явяват по форумите. За тва драги зрители на тия рубрики батя ви питагор е казвал 1000 пъти българия веке няма да прибъде. 5 стулетия турчуляту ни мужаха да свършат тува куету кумунягите свършиха за 45 гудини да унищужът хората духовно да ги утделят ут природата мурала и света ся веке е късно. Ся жъ слушаме такива гласуве и после в гробето вечна тишина.
  • 8
    Въ
    Въцо
    3 0
    14:00, 18 фев 2019
    Хубаво ама не работи
  • 9
    5
    5
    7 -2
    14:20, 18 фев 2019
    В тая община и право в ушите на кметя да викаш пак няма кой да те чуе,пък комоли по електронен път сигнали и предложения да подаваш. Ще се отчита дейност, ще приберат парички. И толкоз.
  • 10
    Бу
    Бутони
    0 -1
    00:54, 19 фев 2019
    "макар да липсват бутони за публикуване във фейсбук или на друго място в интрнет пространството"
    Бутоните са видими във всяка една вътрешна страница на сайта горе вдясно.
Последни новини