"Приятели, помагайте" търси желаещи да направят незабравим бала на младежи в неравностойно положение

Във връзка със зачестилите въпроси дали можем да помогнем на абитуриент в неравностойно положение, споделяме инициативата на фейсбук платформата - „Приятели, помагайте“.

За втора година е създадена организация, за да направят бала на тези младежи незабравим.

Освен желание и коректност, доброволци и средства, дарители и спонсори, основателят на платформата Лео Кадели е създал отлична организация, в която можете да се включите не само с дарение на костюм, рокля или аксесоари, но и като доброволци за заснемане, дисководещи, фризьори, гримьори, маникюристи, шофьори и др.

Събирането на дарения и присъединяването на доброволци ще приключи на 31 март 2019г. 
Желаещите да бъдат част от тази кауза могат да се обърнат към организационния екип.
Отговорник за област Пловдив е Снежана Чукова, която можете да търсите на телефон +359877872233


От „Приятели, помагайте“ предупреждават: “Ако някъде видите някой да търси нещо от наше име, моля сигнализирайте ни, защото най-вероятно се прави опит за измама“.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Гл
    Гласът на Хората
    3 -3
    12:30, 19 фев 2019
    Гласът на Хората не подкрепя инициативата в така предложения и вид. Гротеска е да се внуши на тези деца, че „миг на величие“ е пример за подражание. „Тортичка “ за „Братчетата на Гаврош“, след опитването на която ще се чувстват унизени, а ако са осъзнати – дори използвани от всякакви координатори, организатори и търгаши.

    Няма нужда от скъпи коли, стилисти, гримьори, шивачи и журналисти. Дисководещ и чаша фреш ще ги зарадват много повече, ще се чувстват в свои води и ще се забавляват по младежки.
    Скъпите балове са разочароваща илюзия почти за всички младежи, след като премине събитието. Но монетарната матрица така се е вкопчила в незрелите им умове, че безжалостно ги изпива.
Последни новини