Задържаха две жени и непълнолетен за извършени кражби

За ден в РУ - Първомай са задържани трима заподозрени за извършването на кражби, съобщават от пресцентъра на ОДМВР - Пловдив. 

За броени часове полицаите са разкрили  извършителки на кражба от дома на възрастно семейство от село Искра. По първоначални данни, вчера преди обяд две непознати момичета влезли в къщата на 81-годишен мъж и съпругата му, под предлог че искат вода за пиене и на тръгване задигнали 150 лева. В резултат на предприетите незабавни издирвателни действия, малко след получаване на сигнала в полицейския арест били отведени жителки на село Брягово, на 21 и 15 години. Срещу тях е образувано бързо производство.

Същия ден в районното управление се озовал и 16-годишен криминално проявен тийнейджър от село Градина. При проведено разследване са събрани доказателства, че в периода 11-16 февруари той откраднал с взлом таблет и различни вещи от имота на свой съсед. По случа е образувано досъдебно производство.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Пи
    ПИТАГОР
    6 -1
    14:33, 19 фев 2019
    Спуред гласът на хората тува ни е престъпление е преразпределяне на бугатствата. Хората са се нуждаели и са намерили начин да се убогатят или както казваха комунистите на всекиму според възможносите и на всекиму според нуждите демек тия са имали и възможност и нужда да гепят тия пари за тва нимойте ги закачайте.
Последни новини