Крис Хемсуърт като Хълк Хоган

Като че ли няма по-добър избор от това прочутата кеч звезда да бъде изиграна от самия Тор. И така, всички фенове на Хълк Хоган да се готвят за биографичен филм за живота му, в който главната роля ще изпълнява Крис Хемсуърт.

Проектът е в съвсем начална фаза, но вече е ясно, че Тод Филипс ще бъде режисьор на поредния хит на Netflix. Създателят на „Последният ергенски запой“ ще работи отново със звездата в култовия хит Брадли Купър, който ще е продуцент на все още неозаглавения филм, заедно с Майкъл Шугър („Спотлайт“).

Тери Джийн Болеа се превръща в звезда под името Хълк Хоган. През 70-те той участва в различни бойни турнири, преди да се присъедини към Световната кеч федерация. Хоган става едно от най-популярните лица на този спорт и през 80-те е една от най-големите звезди в шоубизнеса. Дори се разгаря истинска Хълк-мания, подсилена от различни списания, видео игри, филми и дори анимационен сериал. 

Разбира се, не липсват и скандалите, но според предварителната информация филмът няма да разказва за тях. Основният му акцент ще е пътят на Хоган към славата и Холивуд. Самият той ще е изпълнителен продуцент и консултант на целия проект. Със сигурност ще научи Хемсуърт на няколко кеч хватки.

А самият Крис ще видим съвсем скоро в дългоочаквания „Отмъстителите: Краят“, както и в „Мъже в черно: Глобална заплаха“. За Филипс пък новият филм ще е следващия му проект след „Жокера“, в който Хоакин Финикс е в култовата роля.

Източник: cinefish

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини