Ето откъде можете да закупите билети за концерта на Георги Христов в Асеновград

След като първоначално билети можеха да бъдат купени само на място, от касата на читалище „Родолюбие“, вече не е необходимо да ходим дотам специално за целта.

Онлайн резервирането на билети си остава най-удобният и бърз начин, а опцията за това вече е активирана в системата Ивентим. Цените им са 15 лв., 20 лв. и 25 лв., според предпочетените места. След като билетите бъдат добавени в потребителската кошница, те биват запазени за 20 минути, след което резервацията се анулира автоматично. Могат да се поръчат максимум 8 от една ценова категория наведнъж.

Георги Христов ще излезе пред асеновградската публика на 19 март от 19:00 ч. В биографичния си концерт-спектакъл „Моят път...“ големият български изпълнител ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването на най-големите си хитове през годините. Любимите песни на певеца ще прозвучат по уникален начин на живо. На сцената с него ще е и оркестърът му, за да представят заедно един грандиозен спектакъл, изпълнен с невероятна музика, ефектно осветление и много емоция.

Веднага след Асеновград Георги Христов се отправя към следващите спирки в националното си турне – Сандански, Смолян, Хасково.

Билети за концерта в Асеновград могат да бъдат намерени също в бензиностанции OMV и в „Български пощи".

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини