Том Холанд в следващия филм на братя Русо

Братята Антъни и Джо Русо се готвят за премиерата на своя голям хит, за който всички отдавна говорят. Отмъстителите: Краят“ ще е кулминацията на техния принос към Марвел вселената, но те вече са избрали следващия си интригуващ проект. А за него ще работят с една от звездите от отбора на Отмъстителите – Том Холанд.

Изборът на братята падна върху „Cherry“ – екранизация по полу-автобиографичния роман на Нико Уолкър. Той разказва историята на ветерана от войната в Ирак, който се завръща у дома, страдайки от пост травматичен стрес и наркотична зависимост. За да намира средства за нови наркотици, Уолкър започва да ограбва банки.

Събитията в романа са почти изцяло основани на собствените преживявания на автора. От 2013 г. Уолкър се намира в затвора за своите прегрешения и проблеми със закона. Очаква се все пак той да излезе на свобода през 2020 г., точно за премиерата на бъдещия хит.

Холанд ще го играе във филма. Това ще е неговият четвърти проект с братя Русо, след „Първият отмъстител: Войната на героите“ и последните два филма за Отмъстителите. Антъни и Джо се сдобиха с правата върху книгата срещу 1 милиона долара. Те се канят да започнат снимки през лятото, а сценарият е дело на Джесика Голдбърг.

Предстои ни да видим Холанд в поредното му приключение като един от най-популярните герои на Марвел. Премиерата на „Спайдър-мен: Далече от дома“ е на 5 юли

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини