Грешна стъпка за АРДА

Локомотив Горна Оряховица победи АРДА с 2 на 0, в последната среща от 21 кръг на Втора професионална лига.Футболистите от Кърджали бяха подкрепяни от най-верните си фенове, които бяха на стадиона в Горна Оряховица.

Срещата започна с тотален натиск на АРДА и още в 3-та минута Петър Христов можеше да открие резултата, но топката срещна страничния стълб на Локомотив. В 17-та минута Венци Христов бе близо до попадение, но от близко разстояние прати топката в ръцете на стража на домакините. Противно на показаното на терена и при първия си удар към противниковата врата, железничарите откриха резултата. В 35-та минута Иван Колев се възползва от продължително разбъркване пред Караджов и успя да се разпише за 1 на 0. В 42-та минута, домакините изпълниха странично хвърляне, топката попадна в Тони Иванов, който напредна в наказателното поле и успя да отправи удар към вратата, а топката срещна страничния стълб и влезна във вратата за 2 на 0.

След почивката, футболистите на Стамен Белчев се настаниха в половината на Локомотив търсейки промяна на резултата. 68 минута Веселин Марчев засече центриране на Коконов, но топката попадна в ръцете на вратаря. В 72-та минута само за няколко секунди играчите на АРДА създадоха две опасности пред вратата на Александров. Първо Ахмед Осман стреля силно, топката рикошира и попадна в Коконов, който отправи опасен удар, но Харизанов сложи тялото си на пътя на топката.

След този мач АРДА заема 4 място в класирането с актив от 38 точки. В следващия 22 кръг АРДА е домакин на Локомотив София. Двубоят е на 30 март на АРЕНА АРДА.

СЪСТАВ НА АРДА:
Караджов, Сандев, Крумов, Найденов, Кръстев, Бенгюзов, Чанев, Коконов, Марчев, П.Христов, В.Христов
РЕЗЕРВИ:
Ганев, Добрев, Исуф,Плахов, Законов, Карадайъ, Осман.



Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини