Волен Сидеров сравни Цветанов с Кисинджър, ще го пита как да си купи апартамент

"Не се вглеждайте в битовизми и апартаменти - важното е, че Цветан Цветанов в дипломацията върши голяма работа." Така лидерът на "Атака" и председател на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров коментира сделката на заместник-председателя на ГЕРБ за новия му апартамент.

"Такава дипломация, такъв висш пилотаж. Това с партия "Воля", това със СДС - Румен Христов. Все едно виждам Кисинджър 70-те години в Китай совалките", каза Сидеров. С думите си той припомни вчерашното споразумение за общо явяване на европейските избори на ГЕРБ и СДС и срещата с "Воля", след която Веселин Марешки обяви, че остава в парламента. Той добави, че не може да знае повече по темата за апартаментите, защото нямал собствено жилище. Сидеров добави, че ще пита непременно Цветанов за апартаментите, стига да се освободи от дипломацията.

Сидеров допусна, че скандалите с апартаментите могат да доведат до разместване на министерски постове. "Стабилността на коалицията я крепим всеки ден. Всеки ден с нашите крехки ръце. Надявам се да не се срути коалицията. Виждате, че БСП не са готови да управляват. Ако бяха готови, да кажем: "Заповядайте, поемайте властта, започвайте да управлявате." Не са готови, значи трябва да поддържаме стабилността на коалицията, докато се появи такава сила", коментира още Сидеров

Фирмата "Артекс" е продала апартаменти на нереално ниски цени не само на Цветан Цветанов, но и на Цецка Цачева и Вежди Рашидов. Сделките са сключени през лятото на 2018 г.

Източник: dnevnik.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини