Филип Киркоров с мегашоу в Пловдив

Изображение 1 от 2

    Кралят на руската поп музика ще представи новото си шоу "New Project "Я+R" второе Я” (“Второто ми аз”) премиерно в 5 български града през месец юни. Мега спектакълът ще гостува в Пловдив на 10 юни, понеделник, от 20:00 ч. в спортна зала „Колодрум“. Идеята за втория спектакъл, започва от желанието за подобряване на предишното шоу „Я“, създадено от творческия двигател на Цирк Дю Солей - Франко Драгоне.

    “Я” бе високотехнологична програма, в която участваха 80 артисти, подбрани от цяла Русия посредством многобройни кастинги. Сцената бе окъпана в светлина, а гърба и красяха огромни трансформиращи се криле и лед екрани, транслиращи впечатляващо концептуална визуализация. Мащабната продукция и тогава и сега е дело на легендарния Франко Драгоне, известен не само с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей, но и с бляскавото шоу на Селин Дион “A New Day”.

    Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция. След реализацията на всички замислени идеи обаче се получава едно абсолютно ново шоу, което надскочи и най-смелите фантазии на зрителите във всеки един аспект, разказва певецът. Тонове на техническо оборудване, асансьори, товарен лифт, трон, лед екрани излъчващи концептуална графика с 3D анимация и стотици дизайнерски костюми, ръчно изработени специално за 3-часовия концерт, пристигат в България за шоуто.

    В новата си програма звездата от български произход кани зрителите на пътешествие в своите най-съкровени мечти, мисли и чувства. Сюжетът на миналата шоу-програма се фокусираше върху дарът, който малкият Филип получи от Бог с думите “Хората го търсят цял живот, а аз ти го подарявам”. Така зрителите успяха да проследят цялостното развитие на творческата кариера на артиста от първите стъпки към самия Олимп.

    В новата програма певецът е съпроводен от образите на “Муза” и “Ангел” - спътници на всички творчески личности. Новата история на звездата е изпълнена с драматургия и неочаквани сюжетни линии, основани на реални събития от живота на Филип.

    Концертът ще включва както най-обичаните хитове на артиста, така и най-новите песни, “счупили” рекордите на руските радио класации, като “Цвет настроения синий”, “Ибица” и др. Зрителите могат да очакват и много музикални изненади, като преработената песен на Алла Пугачова "Уважаемый автор" (1987). Певецът преосмисли и промени куплетите, оставяйки обичания припев в оригиналния му вид.

    Билетите са на цени 40 лв., 50 лв., 60 лв., 80 лв., 100 лв. и 120 лв. Могат да бъдат закупени от Билетен център пред Община Пловдив, в Туристическия информационен център на пл. „Римски стадион“, както и онлайн в Ивентим.

    Източник: Asenovgrad.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини