18 °C

Собственият уебсайт на Google току-що потвърди Pixel 3a

Изображение 1 от 2

    За втори път в рамките само на две седмици уебсайтът на Google потвърди името на нов продукт - в настоящия случай предстоящата „лека“ версия на флагмана Pixel 3. Изглежда, че новият телефон ще бъде официално наречен „Pixel 3a“ според снимката, която The Verge направи на тази страница в Google Store:

    Докато Google вече е премахнал страницата, показваща "новия" телефон, щетите (ако можете да наречете допълнителния хайп на продукта "щети") изглежда, че са направени. 9to5Google съобщава, че уебсайтът също така показва препратки към вече изтичащия Nest Hub Max, както и към Hub Nest, преди да бъде свален.

    Нито действителната страница на Pixel 3a, нито новата страница „Pixel Compare“ са активни за момента, така че това изтичане засега наистина потвърди единствено името на телефона.

    И още, по-рано днес Reddit потребител откри информация от собствената Play Console на Google, която включва практически всички спецификации на двата нови телефона, с кодово име “bonito” and “sargo". Очаква се те да се предлагат в 5,6-инчови и 6,0-инчови размери, с 1080p OLED дисплеи, Snapdragon 670 процесори, 12-мегапикселови задни камери и евентуално връщане на 3.5мм жак за слушалки най-малко при един от двата телефона. Името “Pixel 3a XL” се появяви по-рано в бета кода на Android Q, както беше забелязано от разработчиците в XDA.

    Най-интересният детайл, който изтече тази сутрин, беше, че телефоните са описани за "средата на годината", което предполага, че няма да се налага да чакаме до традиционния прозорец за пускане на устройствата на Pixel през октомври, а ще ги видим на конференцията на Google за разработчици I / O през май.

    Източник: hicomm.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини