13 °C

Xiaomi MADV Mini Camera – 360-градусовa камера за HD стрийминг

    С тази малка, лесна за използване и качествена джаджа ще снимате и стриймвате на живо каквото пожелаете, в 360-градусов обхват

    Панорамните 360-градусови камери издигнаха на следващо ниво изживяванията на любителите фотографи с мобилни телефони. Компактни, с висока резолюция и достъпни цени тези джаджи са все по-желано допълнение към смартфона.

    Един от най-атрактивните модели, предлагани на пазара, е Xiaomi MADV Mini 13MP 360 Degree Panorama Camera на цена $51,16 в Tomtop, с безплатна доставка, вкл. за купувачите в България. Мъничката камера поддържа стрийминг на живо и споделяне с един клик на снимките и видеото през мобилно приложение.

    Панорамната камера се включва към реверсивния USB Typе-C порт на смартфона и с нея можете да правите вдъхновяващи снимки с резолюция до 5,5К и HD видео. Моделът е снабден с двоен 13MP фото-модул от всяка страна, широкоъгълни лещи с 210° зрителен ъгъл и апертура f/1.8. При това камерата тежи едва 23,5 грама и е напълно „plug-and-play“ – достатъчно е да я поставите в USB порта на смартфона, откъдето черпи и захранване, и да снимате на воля с 360-градусов обхват.

    MADV Mini Panoramic Camera ще ви улесни максимално с поддържаните от камерата режими на снимане – „астероиден“, „рибешко око“ и „кристална топка“. Двойните 210° супер-широки лещи с апертура f/1.8 осигуряват покритие на по-голям обхват и значително намаляват „слепите“ зони. С тази камера ще правите снимки с резолюция до 5,5К (5376х2688 пиксела) в JPEG формат и видео с HD резолюция 1920х960 30fps във формат H.264 MP4.

    Мобилно приложение улеснява споделянето от MADV Mini Panoramic Camera

    Моделът е съвместим само с Android смартфони и по-конкретно с устройства, които работят под управление на Android 6.0 или по-нови версии на мобилната платформа. Изискване също така е смартфонът да има повече от 2GB оперативна памет. В списъка със съвместими устройства се посочват популярни модели на Xiaomi, Huawei, Samsung, Sony, LG, Oppo, Vivo, Meizu, HTC и др. Мобилното приложение поддържа интерфейс на английски език.

    MADV Mini Panoramic Camera е компактно устройство с размери 4,25х3,55х2,52 см и тегло от едва 23,5 грама. Камерата може да работи при температури от 0℃ до 40℃. В комплекта на устройството е включен и защитен калъф. Мобилното приложение Madv Mini е достъпно за изтегляне безплатно от официалния магазин Google Play.

    Източник: technews.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини