Президентът Радев идва в Асеновград

Изображение 1 от 2

    Президентът Румен Радев ще гостува в града ни на 12 май, неделя, информираха от Общината. Държавният глава ще вземе участие в тържествената церемония за Деня на Асеновград.

    Програмата за пролетните празници на културата продължава с пълна пара. Днес от 19:00 ч. в читалище „Родолюбие” ще можем да видим постановката „Горката Франция” с участието на Александър Дойнов, Александър Кадиев, Катето Евро и други обичани артисти.

    На 8 май, сряда, отново читалището, Музикалната школа към Историческия музей, заедно с възпитаниците от детска градина „Бако Динчо” и танцови формации, ще представят празничен концерт от 17:30 ч.

    Отбелязването на Деня на Европа и Деня на победата над хитлерофашизма, 9 май, ще започне в 10:00 ч. с поднасяне на цветя пред паметната плоча на загиналите в Отечествената война в двора на Военно формирование 24490. За 17:30 ч. в градска библиотека „Паисий Хилендарски” е планирано началото на програмата, организирана от Национално движение „Русофили” и Община Асеновград. Час по-късно на площад „Акад. Николай Хайтов” ще започне концерт-спектакълът „За мирна Европа”.

    На 10 май от 17:30 ч. в Етнографската къща ще бъде представена изложбата „Нестинарството – българската магия с огнена жарава”. На 11 май в градския парк ще бъде открит традиционния вече панаир на занаятите, който ще е съпътстван с концерти на самодейни състави.

    Източник: asenovgrad.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      7
      7
      2 -1
      08:47, 8 май 2019
      Абе, общинари.... Защо искате да развалите празника на града???? Тоя човек където е бил все се е излагал... И този ход няма да помогне на кмета да му излъска имиджа....
    Последни новини