Задават се три сериала от вселената на „Игра на тронове"

Макар че краят на оригиналния сериал наближава, това съвсем не означава, че сагата по бестселърите на Джордж Р. Р. Мартин ще слезе от малкия екран. Самият автор потвърди, че общо три сериала от вселената на „Игра на тронове“ можем да очакваме скоро.

Мартин публикува пост в своя блог, в който съобщава, че работата по три нови сериала „напредва обещаващо“. „Снимките на първия сериал, който може би ще се казва „The Long Night“, ще започнат по-късно тази година. Другите две шоута са все още на фаза сценарий, но вече са почти завършени“, написа автора на сагата „Песен за огън и лед“.

Главната роля в предисторията на „Игра на тронове“ ще изпълнява Наоми Уотс, а сценарият е дело на Джейн Голдман и самия Мартин. HBO от известно време опитваше да разработи няколко проекта за продължение или предистория на сериала феномен и в крайна сметка избра този, чието заглавие явно ще бъде „The Long Night“.

Все още не знаем никакви подробности за сюжета на новия сериал. Ясно е само, че в него няма да видим никой от познатите герои и актьори от „Игра на тронове“. Все пак действието ще се развива хиляди години преди добре познатите ни събития и ще ни запознае с ужасяващи тайни в историята на Вестерос и с истинския произход на белите бродници.

Ясно е, че HBO няма да се откаже толкова лесно от златната мина, наречена „Игра на тронове“. Все пак последният сезон на сериала счупи няколко рекорда още с излъчването на първия си епизод. Очакваме скоро да научим повече подробности за другите два сериала.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини