DIEMA XTRA - акценти през юни

Първият летен месец ще донесе наситени спортни емоции и добро настроение за феновете, а най-интересното ще бъде достъпно пряко в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. Финалът в Националната баскетболна асоциация, ключови стартове във Формула 1, интригуващи боксови срещи  са сред акцентите за юни, достъпни със спортния пакет DIEMA XTRA.

Този уикенд – на 2 юни от 22:00 ч., футболните фенове ще разберат дали едноименният отбор от колоритния град Дижон ще запази мястото си във френската Лига 1 или славният в исторически план Ланс ще се завърне на мястото, което най-много му приляга. Двубоят ще бъде излъчен пряко в ефира на DIEMA SPORT 2.

През юни предстои и развръзка в Националната баскетболна асоциация с финалната серия между претендентите за златните пръстени Голдън Стейт Уориърс и Торонто Раптърс. Това е първо класиране за канадския тим за заключителния етап в лигата, а постижението идва след като отборът затвори серията на Изток срещу Милуоки Бъкс с 4:2 успеха. От своя страна Голдън Стейт Уориърс са част от финалната серия за пета поредна година след чиста победа на Запад над Портланд Трейл Блейзърс. Двубоите стартират на 31-ви май от 04:00, a кой ще бъде големият шампион в НБА зрителите могат да разберат пряко по DIEMA SPORT.

И още баскетбол - в ефира на спортните канали през месеца ще бъдат излъчени плейофите в испанската Лига Ендеса. Запазено място в пакета DIEMA XTRA имат срещите на всички топ отбори от Иберийския полуостров до самия финал.

Във Формула 1 ни очакват цели три вълнуващи старта – на 9 юни в Канада, на 23 юни във Франция и на 30 юни в Австрия. Мерцедес печели безапелационно от първите зелени светлини, дали началото на състезателната година, а петкратният световен шампион Люис Хамилтън е лидер в класирането със 137 точки. Второто място заема съотборникът му Валтери Ботас от Мерцедес със 120 точки, който има солидна преднина пред Себастиан Фетел с Ферари. Седмият кръг от Формула 1 ще се проведе на пистата "Жил Вилньов" в Канада, като трасето е с дължина 4, 361 км. Надпреварата ще бъде излъчена на живо от 21:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2. Другият традиционен старт през юни е на 23 във Франция на пистата „Пол Рикар“, дълга 5, 861 км. Състезанието е с начален час 16:10 отново по DIEMA SPORT 2. На 30 юни от 16:10 в същия канал любителите на високите скорости могат да гледат надпреварата за голямата награда на Австрия. Феновете на Формула 1 ще проследят на живо и тренировките, и квалификацията преди стартовете, както и пълния пакет от предавания, посветени на моторния спорт.През юни ще бъде горещо и на боксовия ринг. Носителят на титлите в тежка категория на WBA (супер), WBO, IBF и IBO – Антъни Джошуа, ще се изправи срещу Анди Руис-младши на галавечер в Ню Йорк. Събитието ще бъде излъчено пряко от 00:00 на 2 юни по DIEMA SPORT. Британецът е непобеден на професионалния ринг с 22 успеха, 21 от които с нокаут. От своя страна Руис има 32 победи, 21 от които с отказване, както и 1 загуба. На 15 юни феновете на бокса ще могат да проследят друго вълнуващо събитие. Световните боксови супер серии ще проведат последната си полуфинална галавечер в Рига на 15 юни от 21:00 ч. по DIEMA SPORT. 

Считано от 1 юли 2019 г. влиза в сила нова максимална препоръчителна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 7,99 лв. с ДДС. Промяната се налага от тенденцията за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и популярни световни спортни състезания, което предопределя високата цена за закупуване на съответните права за излъчване в България.

СЪСТЕЗАНИЕ

МАЧ

ДАТА

ЧАС

КАНАЛ

ЛИГА 1

ПЛЕЙОФЕН РЕВАНШ ЗА ВЛИЗАНЕ В ЛИГА 1

2 ЮНИ

19:00

DS2

 

 

 

 

 

НБА

ФИНАЛ

*ЕДИНИЯТ ОТБОР Е ГОЛДЪН СТЕЙТ УОРИЪРС, ДРУГИЯТ И НАЧАЛОТО НА СЕРИЯТА ЩЕ СА ЯСНИ НАЙ-КЪСНО НА 29 МАЙ

 

 

DS DS2

 

 

 

 

 

ЛИГА ЕНДЕСА

ПЛЕЙОФИ

 

 

DS DS2

 

 

 

 

 

ФОРМУЛА 1

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА КАНАДА

9 ЮНИ

21:10

DS2

 

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ФРАНЦИЯ

23 ЮНИ

16:10

DS2

 

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА АВСТРИЯ

30 ЮНИ

16:10

DS2

 

 

 

 

 

БОКС

ГАЛАВЕЧЕР В НЮ ЙОРК

АНТЪНИ ДЖОШУА СРЕЩУ АНДИ РУИС

2 ЮНИ

00:00

DS

 

 

 

 

 

СВЕТОВНИ БОКСОВИ СУПЕР СЕРИИ

ГАЛАВЕЧЕР В РИГА, ЛАТВИЯ

ПОСЛЕДНА ПОЛУФИНАЛНА ОТ ТРИТЕ
 

15 ЮНИ

21:00
 

 


 

DS

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини