Учителката удря ученици с кошче за боклук в час (видео)

Учителка от ПГ по туризъм и хранителни технологии "Никола Димов" в град Пирдоп удря ученици с кошчето за боклук по време на час. Това показва клип, изпратен в рубриката "Моята новина" на NOVA.

"Разбира се, това е абсолютно еднократен случай. Няма подобен друг инцидент в училището, случва се за първи път. След проверка установихме една неадекватна реакция на педагога да се справи със създадена ситуация в класната стая. След проверка установихме една неадекватна реакция на педагога да се справи със създадена ситуация в класната стая. След проучване стана ясно, че е резултат от ученическа провокация, което не е видно от клипчето поради неговата краткост и това малко изкривява обективната ситуация", коментира директорът на училището Павлина Ценова.

По думите й учителката все още е в процедура по уточняване на казуса.

"Предприети са мерки. Тя има право на личен избор да напусне, но това ще бъде един доброволен акт и нейно лично решение", каза още тя.

"Колежката няма никакво право да проявява подобни форми на неадекватност. Не приемаме, че само учителката има вина, тя е била обект на провокация", коментира Ценова.

Източник: http://nova.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини