15 °C

Ники Иванов: Пиша тези редове със сълзи на очи, но с подкрепата ви ще премина и това изпитание!

  Нека всеки от нас изпрати поне един смс с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777

  “Резултатите от направения преди дни пореден скенер на бял дроб, корем и кости не са добри. Наблюдава се прогрес на болестта”. За това съобщи официалната фейсбук страница в подкрепа на борбения асеновградчанин, който вече близо 7 години се лекува в Клиника на Университет Навара в Памплона, Испания. Диагнозата му е „Тежка форма рак на дебелото черво”.

  Ето какво сподели Ники от първо лице с хората, които го подкрепят:

  “В белия дроб най-голямото ми образувание се е увеличило от 1.5 см на 2.3 см, както и другите две образувания също са с увеличение от по 4-5 милиметра. В областта на таза отдясно също се наблюдава увеличение на лезията. От скенера на костите се вижда образувание от дясната страна на ребрата. Все още не може да се каже дали е от болестта или съм си го имал от преди, защото скенер на костите ми правят за пръв път. Когато направим следващ скенер, ще стане ясно какво е и ако се наложи ще направя радиотерапия. И сега отново се връщам в изходна позиция и трябва да започна химиотерапия, за да можем да спрем прогреса на болестта.

  Вече и аз не знам какво да кажа, като цяло имах малко големи очаквания от тази имунотерапия, но уви - не се оправдаха... Със сълзи на очите пиша тези редове, защото много се измъчих, много изпитания преодолях през тези 8 години, преодолях ги най-вече благодарение на моето семейство, и на вас, приятели, с вашата морална подкрепа! Не ми остава нищо друго, освен отново да стисна зъби и да премина и през това изпитание! Това лечение ще се наложи пак да се заплаща, а лечението вече надминава 100 000 евро. Затова ви призовавам, скъпи приятели, който ме познава и също така не ме познава, лично ви моля от сърце да изпратите поне един СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777.”

  Останалите начини, чрез които можем да продължим да помагаме на Николай да се бори с болестта са:

  Чрез дарение по дарителска сметка в ОББ в лева:
  IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
  BIC: UBBS BGSF
  Титуляр: Николай Владимиров Иванов

  В евро за Испания:
  IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
  BIC: CAIX ESBB
  или чрез Pay pal: Vencislav_ivanov89@abv.bg

  Източник: asenovgrad.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Ge
   George
   0 0
   00:38, 13 юли 2019
   Определено е проблем с браузър-а

  Хороскоп за 21.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти, за това не отхвърляйте никакви предложения, но преди да се захванете с тях прецизирайте даденостите. На много от вас професионалните изяви ще помогнат на кариерата им, но преди това добре се подгответе. Пътуванията ще са успешни.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Старайте се да не вършите неща, които не са конкретно свързани с работата ви. Моментът не е особено подходящ за разрастване на дейността ви. Възможно е да ви се наложи да пътувате. Не ставайте язвителни, ако събеседникът ви не влезне в тона ви.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Помислете добре върху възможностите си за успех и в случай, че те са минимални, променете тактиката. Бъдете по - оптимистично настроени, защото това, което идва ще ви носи много радост и позитивно развитие.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Отговорно ще вземате решенията си и така ще ги реализирате. Периодът е подходящ както за самостоятелни изяви, така и за екипна работа. Ще получите повече, отколкото сте очаквали, което си е повод за празненство.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви, ако се осланя на уменията си да убеждавате и тактично насочвате разговора в изгодна за вас посока. Ще постигнете напредък, не показвайте колебание. Пътуване в чужбина ще ви ангажира с организацията по него, но ще ви достави удоволствие и нови познанства.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Не действайте едностранчиво, търсете мнението на хората около вас и ги направете съпричастни на работата си. Ще задълбочите връзката си с някой, който силно ви привлича.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Заетостта ще изостри нервите ви, за това бъдете внимателни в общуването си. Понякога една дума казана не на място може да развали договорени вече неща. В любовната сфера ви очакват внимание, обич и новости.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Близостта на човек, когото харесвате ще ви прави по-уверени и сигурни в работата ви. Това се забелязва, но нищо лошо, щом ви въздейства позитивно на мислите и повишава активността ви в добра посока. Приятелски жест на внимание ще ви зарадва.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. В тази връзка ще правите и промени в организацията, както и ще търсите нови възможности за изяви. Активността ви е видима дори за онези, които с безразличие ще намигнат и отминат.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Това би ви изложило на риск, давайки им възможност да надникнат в личния ви свят. Влагайки повече фантазия и прилагайки способностите си ще впечатлявате с усета си към хармонията и ще се радвате на постигнатото от вас.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Запознанства и приятелски сбирки ще разнообразят следобеда и вечерта ви. Романтичната ви връзка с човек от друга среда ще приключи без особени емоции.
  21 окт 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Промените в плановете ви ще ви донесат повече отговорности и това няма много да ви се понрави. Разпределете част от задачите си върху другите участници в консумацията на благата. Намерете начини да се разтоварите от напрежението, развлеченията са позволени.
  21 окт 2019

  Случаен виц

  Последни новини