Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ с концерт в Античния театър

На 1 септември Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ ще изнесат концерт на най-прекрасната сцена в Пловдив – тази на Античния театър. Музикантите ще пристигнат в Европейската столица на културата за своята последна спирка от турнето „Пет летни концерта, без да броим зимния“. Спектакълът ще съвпадне и с откриването на Есенния салон на изкуствата – най-мащабния форум в Пловдив, който включва ежегодно десетки изложби, концерти, театрални представления, оперни спектакли, представления за деца и много други.

Очаква се на концерта да се появи и специален гост, който все още се пази в тайна.

Кои са обичайните заподозрени? Те са четиримата любими на публиката в цяла България: китаристът на ФСБ Иван Лечев, Стоян Янкулов – ударни и перкусии, Веселин Веселинов (Еко) – бас, контрабас, втората китара е Мирослав Иванов.

Пловдивската публика ще чуе хитове им „Десет и половина“, „Към“, „Едно“, „Аз ли съм, или не съм“ и най-вече обичаното от малки и големи парче „По-полека“.

Най-вероятно, както на повечето концерти на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“, и този път зрителите ще затанцуват в ритъма на нестандартните бързи рими и в синхрон със зареждащата мелодия.

Билети се продават на касата на „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Общината, ТИЦ до Римския стадион, каса Античен театър, както и в цялата мрежа на Ивентим.бг.

Началото на концерта ще е в 20:30 часа.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини