9 °C

Продават нередовни мръвки в селски магазин

Месо без необходимата маркировка, за да е легално, е иззето от селски магазин при съвместна проверка на контрольорите при Областната дирекция на БАБХ в Хасково и полицията.

Нерегламентираните мръвки са открити в търговски обект в харманлийското село Върбово.

Във фризера на магазин там проверяващите се натъкнали на близо пет килограма кюфтета и на 2 кг. месо.

Мръвките се приготвяли на място в магазина за клиентите, а тази дейност не е разрешена за обекта, става ясно от проверката.

Месото ще бъде унищожено, а фирмата, собственик на хранителния магазин, ще отнесе глоба за нарушенията.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (11)

 • 1
  Го
  Гост1
  10 0
  12:20, 23 авг 2019
  А провериха ли в малко градище?
 • 2
  По
  потърпевш
  18 -3
  12:50, 23 авг 2019
  почти навсякъде по селата хранителните магазини са станали кръчми
  продават печени на място кюфтета и кебапчета-мезе за бира и ракия
  обиколете селата и ще се уверите
 • 3
  Турските Заптиета не са посягали
  на Селските Кюфтета
  .......
  По-страшно от Турско е
  • J
   j
   30 -2
   14:22, 23 авг 2019
   продаването на кюфтета без соя е углавно престъпление!
  • J
   j
   16 -2
   14:22, 23 авг 2019
   продаването на кюфтета без соя е углавно престъпление!
 • 4
  Гл
  Главния
  15 -1
  17:12, 23 авг 2019
  Кюфтета с месо от България са незаконни и се конфискуват от БАХ
 • 5
  Их
  Ихххх
  11 -1
  20:53, 23 авг 2019
  Само соя и боя ли трябва да ядем да е.. Таз държава унищожила ни Бойко за нищо не ставаш по хубаво от селското месо няма бах да си гледа соята и боята да остави народа на мира
 • 6
  Гр
  градски
  10 -2
  21:23, 23 авг 2019
  Пак гласувайте а ГРОБ .И хляба ще конфискуват. Наистина стана по страшно от турско .На тези избори излезте и гласувайте че не виждам как ще дочакаме великдена с тези управляващи.
 • 7
  Ба
  Бай Грозю
  4 -1
  23:12, 23 авг 2019
  Да ви таковам Европата
 • 8
  Да
  Далаверката
  1 -1
  06:52, 24 авг 2019
  Човека си върти незаконната транжорна, какво толко.
 • 9
  Kl
  Klienta
  1 0
  07:01, 24 авг 2019
  Ял съм от тя кебабчета, нямат нищо общо с тя от снемката горе. Тя са с жилте и червата напроу.

Хороскоп за 19.02.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Успявате по забележителен начин да балансирате между професионалния и личния си живот. Никой по-добре от вас не умее да комбинира всичко така, че да е удобно на всеки. Естествено водещо е собственото ви желание, но вие чаровно прикривате този факт.
19 фев 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще се отличавате с повишената си социална активност, оставайки на втори план личните ангажименти. Имате воля и ще се справите, независимо от трудностите. Предстояща среща ще подобри очакванията ви във връзка с предстоящ проект. Развитията ще бъдат във ваша полза и ще ви подтикнат към конкретни действия.
19 фев 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
19 фев 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Малко хора ще са в състояние да разгадаят настроението ви днес. Работите усърдно, но емоциите доминират над всичко останало и със сигурност ви пречат, особено когато от вас се изисква да бъдете съсредоточени. Опитайте се да им противостоите.
19 фев 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Служебната работа ви отегчава и напрежението скоро ще ви създаде главоболия. Вземете мерки и не се колебайте да направите нещо за себе си. Запознайте се с методите на релаксация, чрез тях ще подобрите тонуса си. Мислете позитивно и се вслушвайте в мнения, различни от вашите.
19 фев 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С добри нагласи сте за предстоящите дни и това се отразява на работата ви по проектите, които подготвяте. Самоконтрола, който си налагате ще ви помогне да се справите по-лесно с изкушенията и повиши психическата ви устойчивост. Насърчете човека до вас открито да говори за чувствата си, това ще заздрави връзката ви или поне ще ви ориентира за тях.
19 фев 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще размишлявате върху развитието на делата си от последните дни и ще търсите причините за една или друга неудача. Приемете, че има и външни фактори, които не можете да промените, така, че гледайте по-ведро на случващото се. Открийте уроците за себе си и се старайте да ги усвоявате своевременно.
19 фев 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Възможно е днес да възникнат проблеми и да променят временно плановете ви за почивка. При финансови операции не поемайте рискове. Доброто ви чувство за хумор ще ви извади от една неловка ситуация с човек, към когото имате по-специално отношение. Близо сте до желания резултат.
19 фев 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще ви се отдава да възприемате добре нови знания и да ги прилагате на практика почти веднага. Движението ще ви се отрази добре, ще ви избави от нежелани мисли и с повече вяра в себе си ще успявате в начинанията си. Не грешите в преценките си за другите, за това и по-рядко ви се случва да сте от губещата страна.
19 фев 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.
19 фев 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не всичко, което предвиждате днес ще се случи, но в по-голямата си част ще следвате начертания план. Доверието, с което се отнасяте към някого или нещо, ще ви спечели нови приятели. В добра кондиция и форма на духа сте, и с повече лекота ще вземате решенията си. Готови сте за придобивки от нематериален характер.
19 фев 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
19 фев 2020
Последни новини