Шампиони по борба от Симеоновград продължават развитие в Спортното в Хасково

    Шампиони по борба от Симеоновград ще продължат развитието си в Спортното училище "Стефан Караджа" в Хасково. Жулиета Панкова и Благой Стоянов идват от тамошния клуб по борба "Вълко Костов" с президент и треньор Росен Бонев.

    До миналата учебна година те се обучаваха в Симеоновград. Тази година Жулиета ще бъде в 7-ми клас в Спортното училище. Тя тренира борба от около 5 години и вече е спечелила 11 медала. Същият актив с отличия има и Благой, който тази година ще бъде в 5-ти клас.

    Двамата талантливи борци тази година станаха шампиони в Държавните игри на спортистите от малките селища. Имат медали от държавни първенства и международни турнири. Те вече са записани да учат в Хасково, а доскорошният им треньор Росен Бонев им пожелава да продължават да жънат успехи. Подготовката им ще водят треньорите Петър Кирев и Стоян Чобанов от местния клуб по борба "Ангел войвода".

    Новата учебна година в Спортното училище в Хасково ще бъде открита на 2 септември.

    Haskovo.net

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (5)

    • 1
      Ав
      авария
      9 -4
      14:30, 23 авг 2019
      чудя се кой им плаща на тези ци.г..ани? за да учиш в друг град се изискват пари? някой знае ли от кой фонд точат, за да учат в спорното?
      има нормални български деца, които искат да учат, но нямат възможност поради липса на пари.
      • Ar
        ar
        0 0
        00:53, 25 авг 2019
        абе простак ти знаеш ли колко по богати ц***** има ..тва че е циганен не означава че неможе да смачка и да сроши някой българен като теб
    • 2
      Гн
      гнв
      16 -3
      15:04, 23 авг 2019
      спортното училище трябва да бъде закрито .това не е повече спортно училище а пансион за ц***** .аз съм завършил това училище и добре познавам какво представляваше. училище за откриване на таланти и превръщането им в елитни спортисти.а сега и инкубатор за ц*****.а какво да кажем за директорката пълна липса на интерес за спорта.пълна нула.учениците не ходят на тренировки да не говоря за учебни занятия .треньорите не могат да ги мотивират.защо да съществува това училище никакъв смисъл.а лицето росен бонев е основния зареждач с "шампиони" спортното училище.ако не той отдавна да са го затворили.а те какви ти само "елитни" "шампиони" просто ужас.
      • 00
        00000
        1 -1
        12:42, 26 авг 2019
        Защо се отнасяте с 10 годишни деца по този начин? От Симеоновград са излезли и български, ромски и турски деца, които са прославили и Симеоновград и Спортното училище. Вие щом мразите тези 10-годишни деца, по-добре мразете себе си.
    • 3
      От
      Отврат
      3 -2
      22:44, 23 авг 2019
      Къде го намерихте този " треньор" ?
    Последни новини