"Аеронавтите" с Фелисити Джоунс и Еди Редмейн (трейлър)

Ние обичаме истории за изпитания на границата на човешките възможности, както и приказки за отминали времена, харесваме смели жени и битки за оцеляване, както и летенето над облаците. Трейлърът на предстоящият филм на Amazon Studios завладява с всичко това, при това историята е истинска.

Действието в "Аеронавтите" се развива през 1862 година и е по реални събития. Еди Редмейн и Фелисити Джоунс, които вече сме виждали заедно в биографичния филм за Стивън Хокинг „Теорията на всичко“, са в главните роли.

Метеорологът Джеймс Глейшър и богатата вдовица Амелия Рен, която създава летящ балон, решават да се издигнат на височини, до които никой не е достигал през 19 век.

Целта на двамата авантюристи е да изучат метеорологичните процеси. Тяхната мисия е изпълнена с много физически предизвикателства. Да се издигнеш в облаците, и даже над тях е било смела и авантюристична идея по онова време и сме склонни да го съпреживеем по този начин, гледайки трейлъра, колкото и да е обичайно да летиш със самолет днес. Точно такава е била идеята на режисьора Том Харпър - зрителите да изживеят това, което чувстват Джеймс Глейшър и Амелия Рен. 

„The Aeronauts“ е заснет почти изцяло с IMAX камери. За съжаление, обаче, той няма да бъде показан в IMAX кината. Първоначално Amazon са планирали да го разпространяват в края на октомври, но впоследствие отместват премиерата през декември и така филмът остава без IMAX прожекции.

Филмът излиза по кината на 6 декември, за да има шанс да влезе в номинациите за Оскар, и ще бъде достъпен за стриймване на Amazon Prime Video от 20 декември. 

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини