ТИР се вряза в къща в Борован

Двама души са пострадали след като ТИР се е врязал в къща в Борован. ТИР-ът с цистерна се е врязал в къща тази сутрин към 07.30 часа. Пострадали са шофьорът и пешеходец на 27 години.

Пешеходецът, пометен от камион на тротоара е в добро състояние. Той е успял да се отърве само с охлузвания, тъй като е реагирал своевременно и е успял да избяга от сблъсъка с ТИР-а, съобщи "Конкурент".

Водачът на камиона с гръцка регистрация е настанен в болница. ТИР-ът, който теглел цистерна с перилен препарат, отивал към ферибота в Оряхово. Изпуснал завоя и се ударил в селска къща, при което получил наранявания по главата. Пешеходецът е с наранявания по лицето.

В къщата всички са спели, когато камионът се е ударил в нея. Вътре са били бременна жена с малко момиченце и майката на жената. Потърпевшите са в шок. Съпругът е закарал бременната жена с детето й до болницата във Враца, макар че били без наранявания.

Властите започнаха да пропускат движението по път ІІ-15 между Враца и Оряхово. На мястото пристигна и репатриращ автомобил, който да изтегли потрошения камион.

В момента се извършват огледи и теренът се разчиства.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини