Отново пиян шофьор в Кърджали, отново зад волана на баварец

Бързо производство е започнато в РУ-Кърджали за управление на автомобил след употреба на алкохол. Тази нощ, около 2 часа на ул.“Стефан Стамболов“ в областния град, за проверка бил спрян лек автомобил “БМВ“, управляван от 44-годишен водач. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,84 промила. Издаден е талон за медицинско изследване, но е отказана кръвна проба за анализ. Водачът е  задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай работят по случая.

61-годишен водач на лек автомобил „Шевролет“ навлязъл в лентата за насрещно движение на ул.“Републиканска“ в Кърджали и блъснал „Мерцедес“. Произшествието станало вчера в 17,20 часа. Не  е констатирана употреба на алкохол. Обработено е по административен ред с акт по ЗДвП.

Нерегистриран мотоциклет е бил засечен от кирковски полицаи в хода на специализирана операция на 17 септември. Около 14,30 часа по пътя между селата Бенковски и Дрангово моторното превозно средство, управлявано от 39-годишен, било спряно за проверка и при направената справка се установило, че не е регистрирано по надлежния ред. Мотоциклетът е иззет и е на съхранение в полицейския участък в село Бенковски. Заведен е заявителски материал и работата по случая продължава група „Охранителна полиция“ в РУ-Кирково.

 Екип на пожарната служба в Кърджали отводнил мазе на жилищен блок в града вчера сутринта около 8 часа.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини