БСП в Хасково откри предизборната си кампания заедно с жителите на общината

Изображение 1 от 6

    Коалиция „БСП за България“ в Хасково откри днес предизборната си кампания за местния вот на 27 октомври.

    Събитието се състоя пред художествена галерия „Форум“.

    Днес политиката е превърнато в средство, чрез което някои икономически кръгове целят реализирането на определени корпоративни интереси, а не трябва да е така. Тя трябва да е средство за създаване на достоен живот на жителите на нашия град. Това заяви председателят на общинската организация на социалистите в Хасково и кандидат за общински съветник Камен Тодоров.

    Той отправи призив към гражданите: „Бъдете заедно с нас през следващия месец, за да се случи промяната в Хасково“.

    За съжаление у нас за политиката не се говори като за празник, а като за битка, за борба, за бой. Това каза в Хасково народният представител и член на ИБ на БСП Крум Зарков. По думите му някои хора се опитват да ни кажат, че от изборите няма значение, че някой друг вече се е разбрал кой ще е следващият кмет на Хасково. И те грешат. Защото истината, е че зад Коста Стоев ще застанат не само БСП Хасково единни, не само Националният съвет на БСП, не само Изпълнителното бюро и парламентарната група на БСП, но и всеки свободомислещ гражданин, който не се е отказал от мисълта, че родният му град и утре ще бъде място за живеене, посочи Крум Зарков.

    Поздравявам ви и ви благодаря за смелостта да се изправите срещу една добре смазана машина, да се опълчите на една вредна система и само заради това, ние вече сме победители, заяви народният представител. Той посочи, че Коста Стоев с честен и здрав екип в общинския съвет ще направят разликата за Хасково. Но преди това те имат нужда от вас, помогнете им, призова Крум Зарков.

    Приоритет за коалицията в града ще бъдат младите хора, намаляването на данъчната тежест за осигурени семейства с три деца, увеличаване на еднократната помощ за новородено, подчерта Богдан Кирилов, член на ИБ на МО към БСП и номер 3 в листата на общинските съветници.

    Приканвам всички хасковлии, ако искат да имат умен и честен кмет да гласуват за Коста Стоев, призова Дойчо Кръстев, основател и бивш директор на ПМГ в града, почетен гражданин на Хасково и почетен член на Математиците в България, бивш директор и учител на кандидата за кмет.

    За мен е чест и отговорност да бъда кандидат за кмет на община Хасково, заяви Коста Стоев. Хасково, обичам те е моят девиз и това не е емоционален израз, а клетва пред гражданите на Хасково, подчерта Стоев.

    Той отбеляза, че ще работи за решаването на основните проблеми на общината – ниските доходи, лошото качество на водата и водопроводната мрежа, бездомните кучета и разбити тротоари, канализацията на Кенана и Болярово, деретата в кв. Изгрев и в кв. „Република“, незавършената църква в кв. „Орфей“, високите местни данъци и забравените села. Той подчерта, че предвиждат създаване на нова Северна индустриална зона между Хасково и Димитровград, включване на летище Узунджово, намаление и освобождаване на инвеститорите от местни данъци и такси.

    На откриването присъстваха още Деница Златева, зам.-председател на ИБ и Националния съвет на БСП, народните представители Смиляна Нитова, Виолета Желева, председателят на областния съвет на БСП Емилия Масларова, симпатизанти и граждани.


    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини