Д-р Емил Караиванов: Грижата за пенсионерите не е социална услуга, тя е част от доброто в хората

Изображение 1 от 3

    „За мен срещите с вас винаги са по-различни от другите. Защото се изправям пред хора, които ме познават от детските ми години, които са ме възпитавали, учили, хора, на които дължа почит и уважение. И не в един определен от ООН ден, а винаги, когато някой от вас има нужда и така съм постъпвал години наред. Като кмет съм бил дълбоко убеден, че трябва непрестанно да се подава ръка на пенсионерските клубове в общината- за инициативи, за дейност или подкрепа.” Това каза във вълнуващо признание д-р Емил Караиванов на среща с пенсионери в Асеновград, които се бяха събрали в пенсионерския клуб в града да отбележат Деня на възрастните хора.

    Кандидатът за кмет д-р Караиванов бе каегоричен, че трява да е трайна и за напред политиката за осигуряване на клубове за хора от третата възраст във всички населени места на общината при заявено желание от страна на хората, които живеят там. Като действащ кмет, д-р Караиванов открит втори пенсионерски клуб в Асеновград, както и четири нови клубове за жителите на селата Тополово, Червен, Златовръх и Конуш. Така в община Асеновград техният брой за последните няколко години вече достигна 8 заедно с клубовете в Патриарх Евтимово, Избеглии и Бачково.

    В преидизборната среща участваха много кандидати за общински съветници на БСП, а младите кандидати за съветници Красимира Йовкова, Диана Станчева и Йордан Исаков лично поздравиха всеки, който беше дошъл на тържеството. Доверието ни към вас е отдавна тествано, добрият кмет си личи по отношението му към възрастните асеновградчани, а най-добрият кмет е тук сред нас, казаха развълнувани домакините.

    Купуването и продаването на гласове е престъпление.
    Източник: asenovgrad.net

    Видеа по темата

    Последни новини