Успешният Димитър Николов от Бургас: Никола Чанев е най-перспективния кандидат за кмет на Кърджали!

Изображение 1 от 3

    Успешният досегашен кмет на община Бургас Димитър Николов обяви в Кърджали, че Никола Чанев е най-перспективния кандидат за градоначалник на града. С удоволствие бих работил като заместник на Никола, когато бъде избран като кмет. Имаме общи идеи, подчерта пред журналисти Николов, който е член на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кандидат на партията за нов мандат в морския град.

    Николов доведе в Кърджали екипа си и заедно с екипа на Никола Чанев и кандидати за съветници от ПП ГЕРБ обиколиха града. Гостът от Бургас сподели, че е впечатлен от любовта на Чанев към родния му град, който с болка реагира на нередностите в Кърджали. Обсъдили са идеи за началото на строителството на многофункционалната спортна зала, за нови методи за преподаване в детските градини, за дуалното обучение в училищата. Чанев проявил силен интерес към възможността да се осъвремени градския транспорт, който в Кърджали ползва коли на по 40 години. Оказва се, че областните центрове могат да осъвременят автобусния си парк по две оперативни програми, финансирани от Европейския съюз.

    Николов сподели, че е силно впечатлен от Водното огледало и от това, че то не се използва за атракции. Водата привлича хората. Трябва да има лодки,водни огледала, велоалеи. Обсъдихме възможностите за неговото социализиране с Никола, посочи гостът.

    Никола Чанев от своя страна отбеляза, че Бургас се отличава с успешно управление и развитие и той би черпил много идеи и опит,като градоначалник. Чанев сподели пред госта, че първата му работа като кмет ще бъде да направи Кърджали светъл и чист. Да изгради детски площадки по кварталите и нова детска градина в кв.„Възрожденци“. Би работил за спортната инфраструктура. Ще завърши спортната зала за половин година и осветлението на Арена „Арда“ до края на 2019 г. Задължително ще осъвремени автобусния парк на градския транспорт. Приоритет ще бъде развитието на новата индустриална зона и реновирането на съществуващата. Кърджалийци трябва да знаят, че приоритетите ми ще са икономика, икономика,и пак икономика. Ще го постигна с работа, работа и пак работа, каза още Никола Чанев. Той благодари на госта за навременните съвети и изрази увереност, че след вота ще работят в тандем за успешното бъдеще на Кърджали. Обявиха се за нова политика към общинското самоуправление, за силно развити регионални центрове, един от които да бъде и Кърджали.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Още новини

    Последни новини