БСП отваря врати за гражданите с нов информационен център в Димитровград

    На 7 октомври БСП - Димитровград откри официално нов информационен център в Димитровград. Той се намира в центъра на града, по главната алея на бул. България 10.

    Центърът е създаден с цел информиране на обществото за целите и проритетите на червената партия за предизборната кампания "Местни избори 2019". В него гражданите могат да се срещнат с кандидат-кмета на левицата и кандидатите за общински съветници, да разговарят с тях, да се информират и да поставят свои въпроси за разглеждане от кандидатите на Коалиция „БСП за България“. В предизборния център, представителите на червената партия ще дават информация за предстоящите събития, свързани с каманията на партията, за улеснение на симпатизантите и гражданите на общината. Вратите на инфо-щаба ще бъдат отворени всеки ден от 9:00 до 17:00 часа за провеждане на срещи и разговори.

    На откриването на информационния център на левицата присъстваха кандидат-кмета Георги Стайков, кандидати от листата за общински съветници, депутатът на левицата Виолета Желева и симпатизанти на партията. Центърът бе официално представен от водача на листата за общински съветници с номер 56 и председател на месната левица,  Койчо Николов, който информира за целите и представи новия предизборен щаб.

    "Скъпи приятели, днес откриваме този информационен център за да покажем на хората нашата визия за бъдещото прозрачно управление на община Димитровград" - с тези думи представи центъра кандидатът за кмет на Коалиция „БСП за България“ Георги Стайков. "Аз ще бъда в центъра през времето, когато не съм ангажиран с предизборни срещи в други населени места от общината, тук ще бъдат и лица от листата за общински съветници, за да отговаряме на всички въпроси и да приемаме мнения на гражданите за бъдещето управление на Димитровград и населените места в общината. Ще бъдем благодарни, ако проявят гражданска позиция хората и ни запознаят с всички проблеми, които стоят пред тях."

    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET
    Последни новини