Извънземни използват статуя на Буда за контакт, НЛО туризъм притесни властите

Търсачи на НЛО се стичат до огромна статуя на Буда в Тайланд, за която се твърди, че там има червеев тунел, който извънземните използват за пътуване през различни измерения. 

Група будиски поклонници на изолиран връх в Тайланд вярват, че извънземните общуват с хората в района.

Khao Kala в Nakhon Sawan, което в превод означава „Небесния град“, се намира само на три часа северно от Банкок и се превърна в гореща точка за туристите, които търсят свръхестествено преживяване.

Отдалеченият район е разположен на хълм сред плантация с захарна тръстика. Вярващите твърдят, че хълмът крие таен червеев тунел, който позволява на извънземни от Плутон и от други места да пътуват между различни измерения.

Големият брой търсачи на извънземни, които се стичат в района, притеснява местната полиция. Наскоро служителите на реда проведоха акции в района и изразиха безпокойство, че притокът на НЛО туризъм може да застраши защитените гори.

Няма веществени доказателства, че на това място се проявяват свръхестествени или извънземни сили или явления, пише Business Insider.

Вярващите медитират на Хълм 145, където гигантската статуя на Буда седи под статуя на седемглава змия. Наблизо има няколко други будистки статуи, включително наречената "Отпечатъка на Буда".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини