Спипаха джебелчанин с дрога, закопчаха по горещи следи гастрольорки за кражба

За незаконно притежаване на наркотично вещество 30-годишен е задържан в РУ-Джебел и е образувано бързо производство. Мъжът бил проверен около 19,30 часа снощи от полицейски служители, които намерели у него суха листна маса. При извършен тест субстанцията реагирала на марихуана. Наркотикът е иззет и е на съхранение в полицейското управление. Работата продължават група „Криминална полиция“ и разследващ полицай.

Криминалисти от РУ-Кърджали са разкрили за часове кражба, извършена от вила в областния град. В управлението са задържани 17-годишна от Кнежа и 18-годишна от Горна Оряховица. След подадения сигнал около 11,30 часа, че от вилна постройка са изчезнали мобилен телефон и велосипед са били организирани издирвателни действия, в хода на които е установена съпричастността на двете жени към извършеното престъпление, които са задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Откраднатите вещи са намерени, иззети и са на съхранение в РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство по чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за използване фалшива диплома за завършено средно образование е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 63-годишен представил документа, за който било установено, че е неистински.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини