Братя Аргирови избухнаха с чисто нова песен. Вижте противоречивия клип на "Ние"!

Братя Аргирови официално се завърнаха на музикалната сцена с чисто нова песен. Тя се казва "Ние", а премиерата ù се състоя преди няколко часа. Музикантите споделиха това с последователите си в социалните мрежи:

"Ето ни, приятели! Дългоочакваният ни нов клип! ТВ премиерата беше днес в "Преди обед" по bTV. Гледайте ни и всяка следваща сутрин тази седмица. Коментатори сме :). Но най-напред вижте видеото. "НИЕ" ви гарантираме забавление!"

Отзивите на феновете не закъсняха и както често се случва, те са на двата полюса. "Не знам защо но тази песен много ми харесва!", "Свежа песен много ме кефи", казват част от последователите на братята в YouTube, а други далеч не са толкова ласкави: "... защо се излагате по тоя начин на дърти години... а тоя шушлек Криско кво прай там?!...", "Песен, противоречива на всичко. Първо, на вече възрастните братя не им приляга да опипват модели на 3 пъти по-малка възраст. Второ, клипът изобщо не отговаря на песента. Но кой съм аз да коментирам, все пак това изглежда се харесва на аудиторията".

Песента е продуцирана от самите братя Аргирови и е реализирана чрез лейбъла "Facing The Sun". Музиката е на Искрен Тончев-Искрата, а текстът – на Спиро Ибсен. Клипът е режисиран от Георги Марков. Вижте го:

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Кл
    Кленов
    0 0
    16:08, 23 окт 2019
    Братя Аргирови не опипват мацките,мацките просто си танцуват. Да прегърнеш мацинка през къста, не означава,че я опипваш. Клипът можеше да е малко по-раздвижен. Текстът леко куца,но след толкова години гласовитите братя ще направят нещо по-хубаво.Имат и талант,и възможности. Повече български певци да следват пътя им и да пеят,а не да декламират.
Последни новини