Автомобили на цени от 275 до 4500 лв. продава НАП Хасково

Разнообразие от превозни средства на изключително изгодни цени продават този месец публичните изпълнители от НАП Хасково.

Най-евтина сред тях е лека кола „Opel Vectra“ от 1996 година, оценена на 275 лв. Предлагат се още товарно „Peugeot Partner“ от 2001 година за 700 лв. , както и три броя товарни „Peugeot Boxer“ съответно за 1000 лв., 1450 лв. и 1550 лв.

Огледите им започват утре – 13 ноември и продължават до следващия вторник на адрес в Хасково.

В същия срок на друг адрес пак в областния град може да бъде разгледан товарен автомобил „Mercedes“, производство от 2002 година с първоначална цена 4125 лв.

В Любимец от 14-ти до 20-ти ноември ще се провеждат огледи на друг камион „Mercedes“, оценен на 4500 лв. По същото време в Южна Индустриална зона – Хасково могат да бъдат огледани две полу ремаркета марка „Kogel“ – и двете с първоначална цена 2100 лв.

В същите срокове, като тези за огледи, проявяващите интерес следва да подадат в НАП ценови предложения за закупуване и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на превозните средства.

С приходите от подобни продажби частично или изцяло се покриват задълженията към бюджета на физически и юридически лица. Само преди два месеца публичните изпълнители продадоха административна сграда в Димитровград за 82 000 лв., като с приходите от търга бяха погасени задължения на предишния собственик.

В тази връзка от НАП в Хасково обръщат внимание при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“, за да не се стига до продажба на активи.

 Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини