Засиленото полицейско присъствие от днес в Пловдив и областта

Полицейски екипи и сили на жандармерията ще осигуряват безопасността на пловдивчани по време на наближаващите коледни и новогодишни празници, съобщават от Областната дирекция на МВР. Патрулите ще бъдат разположени около големите търговски комплекси, жп, автогари, както и в централната градска част. На територията на всяко районно управление ще бъдат обособени контролно- пропускателни пунктове с 24-часов режим на работа.

Полицейски екипи ще има на входно-изходните артерии на Пловдив и другите големи градове и населени места в областта. Създава се организация за осигуряване безопасността на движението по пътищата в дните с интензивен пътникопоток преди, по време и след празниците.

В тъмната част на денонощието полицейските автомобили ще се движат с включена светлинна сигнализация. Особено внимание ще бъде обърнато върху осигуряване сигурността на децата. В тази връзка собствениците на увеселителни заведения са предупредени за режима на присъствие на малолетни и непълнолетни.

24 - часа преди мероприятие с участието на деца, организаторите му са длъжни да уведомят съответното териториално структурно звено на МВР.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини