Блатечки и Урумов с "Двама – четирима – СЕКСима" в Асеновград

Брилянтна комедия с изключително деликатно чувство за хумор, характерно за съвременния австрийски автор Щефан Фьогел

Пиесата разглежда сексуалните взаимоотношения на две съвременни двойки, задавайки ни въпросите: Имат ли все още място консерватизмът и моногамията в съвременния ни свят? Свят на комуникации и материализъм, в който запознанството с различни хора и култури, е само на два клавиша разстояние. Безвъзвратно надделели ли са полигамията и либералните разбирания за брачните взаимоотношения? Възможен ли е сексът без чувства? Изневяра ли е ако другият знае и е съгласен? Първичен инстинкт или страх от остаряването ни подтикват към изневяра? Какво печелим и какво губим, когато се откажем от моногамията?

Отговори на всички тези въпроси можем да открием във фино поднесената пикантна история в спектакъла "Двама, четирима, СЕКСима" с участието на талантливите ни актьори Асен Блатечки, Николай Урумов, Добриела Попова и Стела Здравкова. Режисьори са Асен Блатечки и Николай Урумов.

Постановката на Общински театър – Кюстендил ще гостува в Асеновград на 15 януари от 19:00ч. в читалище "Родолюбие". Билети могат да бъдат закупени на касата на читалището.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини