Смразяващ трейлър на дългоочакваното продължение на хита на Джон Кразински "Нито звук"

След успеха на трилъра от 2018 година "Нито звук" иновативният режисьор Джон Кразински представя втората част на филма със смразяващ трейлър.

Зрителите стават свидетели на бурната развръзка около мистериозната и животозастрашаваща заплаха, която не само не се е разминала, но води след себе си още жестоки препятствия, нова атака с нова дилема отвъд пустошта. Трейлърът загатва за напрежение и динамика на действието, потапящо зрителя още по-дълбоко в света, в който тишината е единственият закон за оцеляване.

След смъртоносните събития в дома си семейство Абът трябва да се изправи пред ужасите на външния свят, докато продължава борбата си за оцеляване в абсолютно мълчание. Принудени да се впуснат в неизвестното, те бързо осъзнават, че създанията, които ловуват само по най-малкия звук, не са единствената заплаха, която дебне отвъд пясъчната пътека.

Режисьор на разтърсващата история от "Нито звук 2" е Джон Кразински, който пише и сценария заедно със Скот Бек и Брайън Уудс. Във втората част на трилъра се завръщат актьорите Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп, а сред новите попълнения в актьорския състав влизат Килиън Мърфи, Джимон Унсу, Уейн Дювал и други.

Филмът ще бъде в кината на 20 март 2020 г.

Източник: avtora.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини