Продължението на Doctor Strange внезапно остана без режисьор

Продължението на Doctor Strange на Marvel изгуби своя режисьор. Скот Дериксън е напуснал проекта Doctor Strange in the Multiverse of Madness поради творчески различия. В социалните мрежи той обяви, че запазва добрите отношения с Marvel и ще остане като продуцент. Остава обаче открит въпросът, как тази неочаквана промяна ще се отрази на старта на снимките на Doctor Strange in the Multiverse of Madness, който бе насочен за май. По досегашен план лентата трябваше да излезе по кината на 7 май 2021 г. Бенедикт Къмбърбач запазва ролята си на всемогъщия герой, а сценарият е дело на Джейд Бартлет.

Самият Дериксън беше част от екипа зад Doctor Strange in the Multiverse of Madness за около година и вече намекна, че тематиката ще имам хорър елементи, както и че филмът ще бъде свързан с предстоящия сериал WandaVision по Disney+.

Що се отнася за бъдещите планове на режисьора след Doctor Strange in the Multiverse of Madness, те включват хорър адаптация с ограничителен рейтинг R по творчеството на Джо Хил, сина на легендарния Стивън Кинг.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини