Задава се нова „Анаконда“

„Анаконда“ се превърна в един от най-големите хитове на Sony през 90-те. Макар че бе сразен от критиците, филмът за гигантската змия с участието на Дженифър Лопес, Джон Войт и Айс Кюб, се превърна в касов шампион и постави началото на печеливша поредица. Ето че сега предстои да видим негова нова версия.

Идеята на Sony е новият филм да не бъде просто римейк на познатия сюжет за екип документалисти, навлезли дълбоко в амазонската джунгла, за да открият легендарно непознато племе. Те се натъкват на съмнителен тип, който познава пътя, но всъщност скритата му цел е да открие смъртоносна анаконда и той е готов да пожертва всичко и всеки, за да я намери.

Бъдещият хит ще е модерна нова версия на оригинала от 1997 г., сдобил се с още 4 продължения. С тази цел студиото се е спряло на Еван Дохърти да подготви сценария. Дохърти е известен с работата си по хитове като „Снежанка и Ловецът“, „Костенурките нинджа“, първите серии на „Дивергенти“, както и „Tomb Raider: Първа мисия“. Освен това подготвя „Rose Red“, който ще е нова версия на „Снежанка и седемте джуджета“.

За момента няма обявени други имена от екипа и всичко е в съвсем начален стадий. Все пак е ясно, че Sony са решили да се възползват от успеха на „Мега звяр“, в който основен „герой“ бе една гигантска праисторическа акула. Този филм спечели 530 милиона долара и доказа, че интересът към подобни сюжети е доста голям.

Източник: cinefish

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини