iPhone 11 + Cybertruck = Cyberphone

Изображение 1 от 3

    Футуристичният Cybertruck на Илон Мъск определено не успя да си спечели толкова фенове, колкото моделите на Tesla, но пък се оказа вдъхновение за мнозина. И не говорим само за всички забавни и откровено подигравателни картинки, които откриваме в социалните мрежи.

    Руската компания Caviar представи тази седмица своя прочит на iPhone 11, вдъхновен именно от Cybertruck.  Смартфонът носи името Cyberphone и определено успява да впечатли с дизайн. Точно като возилото на Мъск.

    Всъщност, това си е iPhone 11, поставен в специален титаниев кейс за по-голяма издръжливост и тотално различна визия. Освен това, той има капак за дисплея, който много наподобява горната част на каросерията на Cybertruck.

    Има и опция да се сгъва и да влиза в ролята на поставка, с която смартфонът да стои изправен. Производителите са имали за цел същата "геометрия на линиите и простота на формите", както при колата на Мъск.

    От Caviar се пошегуваха в рекламното си видео, че Cyberphone има абсолютна защита на дисплея, докато при Cybertruck видяхме, че стъклата не са напълно устойчиви на удари.

    Титаниевият iPhone 11 е произведен само в 99 бройки, във версия с 64 GB вътрешна памет и с цена от 5256 долара, пише Daily Mail.

    Източник: lifestyle.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини